Jeřabinový džem

125 Kč
Objednáno

Jeřabinový džem

Jedlé jeřabiny dnes nejsou v kuchyni moc rozšířené, ale naše prababičky dobře věděly, jak zpracovávat toto zajímavé ovoce. Původní sladkoplodé jeřáby prý našli pasáčci v obci Ostružná v Jeseníkách. Jeřabinky, nebo také jeřábky, se používaly do marmelád, vařily se z nich šťávy. Plody jeřábu obsahují velké množství vitamínu C, kyselinu jablečnou, flavonoidy, železo, vápník a jód. Pro svůj přirozený obsah pektinů již do marmelády další nepřidáváme.

Skladujte v suchu a temnu, v teplotách do 25°C, po otevření uchovávejte v chladu při 6°C a spotřebujte do 3 dnů.

Bezlepkový výrobek
 
Hmotnost: 175 g
 
Složení: dřeň z jedlých jeřabin (50%), cukr
 
Výrobce: Via Delicia, Zábřeh na Moravě
Kód Kód: 1747
Kategorie: Dobroty z lesního ovoce
Hmotnost: 0.4 kg
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
© 2017 LesHoubeles
všechna práva vyhrazena
kamenná prodejna:
Růžová 7 | 110 00 Praha 1
po - pá 9:30 - 18:00
so 13:00 - 18:00
kontakt:
+420 604 288 601
leshoubeles@gmail.com

sledujte nás

Shoptet.czVytvořil Shoptet

po - so viz kontakty
+420 604 288 601